Svadobné oznámenia

Domov

Svadobné oznámenia

Svadobné oznámenia

Svadba je významný okamih v živote každého z Vás a preto, dovoľte nám, aby sme aj mi La Mon –svadobné centrum, pre Vás tento krásny a kúzelný deň svojou troškou spríjemnili.

 

Každá svadba zahŕňa rozosielanie pozvánok a oznámení rodine, príbuzným a ostatným známym. Preto ponúkame klasické aj luxusné svadobné oznámenia. Naše ponuka oznámení je založené na širokej škále nápaditých návrhov, kvalitných papierov, rôznych farieb a nových technológii použitých pri tlači.

 

Svadobné oznámenia oslovia každého zákazníka – luxusné aj klasické svadobné oznámenia sa držia tradičných tvarov a návrhov, žartovné svadobné oznámenia sú v ponuke aj v netradičných tvaroch a vyhotoveniach. Svadobné oznámenia sú dodávané na kvalitnom papieri, ktorého farbu si môžete vybrať zo širokej ponuky.

 

Obľúbené sú biele a smotanové odtiene, ako aj rôzne metalizované papiere. Zvoliť si taktiež môžete farbu písma – od klasickej šedej až po lesklú zlatú. V ponuke však máme aj vystúpenú hnedú farbu na báze voskového písma, ktorá je vo svete dlhodobo najobľúbenejšia.

 

Vaša svadba a svadobné oznámenie môžu byť jedinečné aj doplnkami, ktoré pridávame na papier – stužky, mašličky, sušené kvetinky či srdiečka. Môžete si vybrať z katalógov priamo na predajni La Mon-svadobné centrum.